Projectinrichting ~ Het Appelhuis (deel 2)

Het monumentale pand ‘Het Appelhuis’ heb ik onlangs mogen inrichten als werklocatie met diverse gebruiksruimtes. De werkkamers en beneden verdieping heb je wellicht al gezien in deel 1 van deze blogpost. In dit artikel neem ik je echter mee naar boven, waar de vergaderplek, flexplek en lounge zolder zich bevinden!

Op de eerste verdieping is een lichte ruimte die als ontmoetings/- vergaderplek dient. Hier koos ik voor een robuuste op maat gemaakte houten tafel als basis; waaromheen stoelen in verschillende kleuren staan. Dit zorgt voor een speelse look. Boven de wand van de keuken schilderde ik een grijze cirkel, zodat het grijs van de betonlampen enigszins terug komt. Met het cactus opbergpotje en wat citroenen in een houten schaal, breng je meteen meer kleur en leven in deze setting.ingebruins-appelhuis-34

ingebruins-appelhuis-37

Aan de andere zijde van deze ruimte, is de gang naar de derde verdieping. Deze gang is ingericht met een bankje en een draaifauteuil, zodat je hier even kunt zitten om bijvoorbeeld te bellen. De ruimte oogt met een kastje en grote plant meteen veel vriendelijker dan slechts als doorloop naar de zolder. Het behang met bloemenprint is op een los paneel geplakt, waardoor je dit makkelijk kunt verplaatsen, veranderen of verwijderen. ingebruins-appelhuis-48ingebruins-appelhuis-45ingebruins-appelhuis-42

ingebruins-appelhuis-47ingebruins-appelhuis-53De zolderverdieping  bestaat vervolgens ook weer uit verschillende ruimtes. Aan de ene zijde naast de trap is een lounge plek gecreëerd, met lage fauteuils en chesterfield banken. Ik koos voor een vloerkleed met nostalgische print, om een knus gevoel op te roepen. Juist de mengeling van verschillende soorten meubelstukken en stoffering, geeft de ruimte een nonchalante en uitnodigende uitstraling. ingebruins-appelhuis-64

ingebruins-appelhuis-61

ingebruins-appelhuis-58Aan de andere kant van de trap is een flexplek met ruimte voor 4 personen. Ik koos voor een witte ronde tafel om het geheel zo luchtig mogelijk te houden. Boven de tafel hangt een paneel dat zorgt voor natuurlijk daglicht, erg belangrijk voor een werkplek die zich op een (donkere) zolder bevindt! Tevens zorgt een hangpaneel boven de werkplek ook voor een betere akoestiek. ingebruins-appelhuis-56

ingebruins-appelhuis-55Ben je benieuwd naar de overige werkruimtes? De werkkamers op de benedenverdieping kun je in deel 1 van deze blog bekijken. Even doorklikken hoor, het is de moeite waard! Hieronder alvast een glimp van één van de kamers:

Wat was het een leuk project om zo’n uniek pand in te richten! Het is fijn om te zien dat er nu met veel plezier wordt gewerkt. Graag wil ik de volgende bedrijven bedanken voor hun mooie producten & service. Zonder jullie zou het nooit zo mooi zijn geworden:

Wonen met Lef // Mr. Chesterfield // JdJ Houtimport // Loods5 // Vogel Wonen // Dock Four // Gigameubel // VT Wonen // Ikea // Zuiver // Dutchbone // HK Living // Kwantum // Intratuin // Atelier Geraldien // &Klevering // Basiclabel 

Heb jij ook een kantoor dat (opnieuw) ingericht en gestyled mag worden? Stuur me dan een berichtje via de eerste pagina om je vragen en wensen te bespreken. Ik hoor graag van je!

~Inge

Advertenties

2 gedachtes over “Projectinrichting ~ Het Appelhuis (deel 2)

  1. Pingback: Projectinrichting ~ Het Appelhuis (deel 1) | Inge Bruins - Interior Business

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s