Voorjaarskriebels ~ Tuinshoot in opdracht

Oh wat fijn… het is nu toch echt voorjaar geworden!

Graag wil ik bij het eerste zonnestraaltje altijd direct buiten zitten, maar dan moet natuurlijk wel eerst de tuin weer een beetje in orde gemaakt worden. Tuinmeubels schrobben en nieuwe planten halen, heerlijk! Sinds dit weekend hangt ook de hangmat weer op en heb ik zelfs de slippers alvast tevoorschijn gehaald. (je kunt maar voorbereid zijn)

ingebruins-hartman-33Maar toen het vorige week nog wat van dat natte herfstige weer was, heb ik een leuke opdracht voor Hartman tuinmeubelen gedaan: een voorjaarsshoot voor hun nieuwe lijn tuinstoelen. Tussen de buien door heb ik de de tuinset mooi gestyled op een prachtige locatie (bedankt Els!) om jullie bij de eerste zonnestralen warm te maken voor deze fijne tuinstoelen. Het hele artikel is te lezen op Showhome, maar natuurlijk wil ik hier op mijn eigen blog jullie ook graag laten zien waar ik allemaal mee bezig ben..

…want stylen en fotograferen, vind ik één van de allerleukste dingen die ik mag doen voor mijn werk. Pak er een lekker sapje bij en geniet van deze fijne voorjaarsinspiratie!

ingebruins-hartman-8

ingebruins-hartman-32ingebruins-hartman-9

Ik hoop dat jij dit weekend ook hebt kunnen genieten van de zon, en proost op alle mooie dagen die nog gaan komen. Fijn voorjaar! ~Inge

Advertenties

Een gedachte over “Voorjaarskriebels ~ Tuinshoot in opdracht

  1. Pingback: 3 Tips voor kleine tuinen: | Inge Bruins - Interior Business

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s