Verrassend: bezoek aan Rivièra Maison HQ

Vanochtend was ik te gast tijdens een inspirerend ontbijt van Rivièra Maison, op het hoofdkantoor in Amsterdam.

ingebruins-rivieramaison-2Samen met een aantal anderen was het genieten; niet alleen van al het lekkers op deze prachtige locatie.. Oók kregen we een kijkje in dit bijzondere pand met als primeur lekker snuffelen in alle showrooms met de nieuwste collecties.

Vanaf dit voorjaar tot aan de zomer zullen er 4 nieuwe collecties verschijnen, en ik moet eerlijk bekennen: ik ben behoorlijk verrast! Wie bij Rivièra Maison alleen denkt aan rustiek, landelijk, rotan en opschriften op servies- die heeft het mooi mis!

Want Rivièra Maison is zo veel veelzijdiger dan die beach-look die we van hen kennen. In één van de nieuwe collecties die we in 2017 gaan zien, is roze de sprekende accentkleur geworden. En ja, bij roze heb je mij al gauw. Ook de frisse botanische look spreekt mij erg aan.

Ook ben ik blij verrast door de vloerkleden en prachtige stoffen met vrolijke prints, die qua prijs nog eens erg toegankelijk zijn. Doe mij zo’n poef maar!

En wat voor mij tevens redelijk nieuw was: dat je bij dit woonmerk ook alles voor de badkamer kunt shoppen! Van handdoeken tot opbergers en deze lekkere flesjes.

Ja, Rivièra Maison is duidelijk veel veelzijdiger dan ik dacht. Het leuke is dat ze eigenlijk een complete lifestyle aanbieden. Want ook kinderspeelgoed en bijvoorbeeld dit fijne tasje kwamen voorbij.

Het mag dan wel gaan sneeuwen en stormen de komende tijd; ik heb alvast een piepklein beetje de zomer in m’n bol. Heerlijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s