Shoptip & Giveaway: Rootsmann

Goeiemiddag zeg,

wilde ik dit keer een hele gave shoptip met jullie delen, mag ik er zomaar €100 (!!) shoptegoed bij weggeven! Reden genoeg om eens met mij mee te kijken naar deze gave producten van Rootsmann.

Als je van stoer, geleefd, industrieel of vintage houdt, dan is Rootsmann zéker iets voor jou. Ik ga er zelf in elk geval al van watertanden…

Persoonlijk houd ik van meubels met een verhaal. Veel mooier dan een standaard kast van een grote meubelgigant, vind ik industriële kasten. Zoals bijvoorbeeld zo’n stoere lockerkast die met zijn rauwe én kleurrijke uitstraling zoveel karakter toevoegt in je interieur.

12643035_966543876772082_863757652567994873_n

Alle meubelstukken van Rootsmann zijn ontworpen vanuit de geschiedenis of met tweedehands materialen. Zo heb je een nieuw exemplaar in huis, maar toch met zo’n mooie oude look. Ieder item is uniek, gaaf toch?

Je hoeft helemaal niet in een stoer loft-achtig huis te wonen om zulke meubelstukken tot zijn recht te laten komen. Je kunt het namelijk ook goed combineren in een moderne of landelijke woning.

En dan nu het goede nieuws waar je natuurlijk op zat te wachten: jij kunt die €100 shoptegoed winnen!

Hoe?

Geef hieronder of op facebook aan waar jij het tegoed graag aan zou besteden. Meedoen kan tot 16 februari, uitsluitend als je mij volgt via deze blog of mijn facebook. Trouwe fans worden namelijk graag beloont, dus klik vandaag nog op ‘volgen’ !

17 Februari maak ik vervolgens hier de winnaar bekend. Succes!! ~Inge 

Advertenties

11 gedachtes over “Shoptip & Giveaway: Rootsmann

 1. Beste Inge,
  Ik zou t shoptegoed besteden aan stylingelementen die ik ga gebruiken in moodboardfoto’s. Als inspiratie voor m’n toekomstige klanten.
  Ik ben begonnen met de opleiding tot interieurstylist. Alle hulp is welkom.
  Liefs Suzanne. suzanne@benda.nl

 2. Super leuke actie!
  Waar ik het aan zou besteden? Het olievat is super gaaf als opbergplek voor extra beddengoed of toch speelgoed of de leuke krukjes ofnde stoere ladder met haakjes voor de cap verzameling in ons mannenhuis! Past echt goed in ons vernieuwde jongenskamer met een zelf gemaakt steigerhouten huis bed. Gelakt met een greywash beits, lekker stoer! Liefs Sjors

 3. Wauw Ing wat een leuke zaak!Zoals je gister gezien hebt zou die groene instrumentenkast perfect passen in ons mooie, nog wat kale nieuwe huis!

  Ik ga heel hard duimen voor dat shop tegoed ;)!

 4. Super leuke actie! Ik ga voor het beslag en rail voor een mooie eikenhouten oude, doorleefde deur. Manlief laat graag nogal wat slingeren en ik zie dat graag gehaal in stijl weggewerkt achter een mooie deur :) Dit past goed aan bij de stijl van onze slaapkamer!

 5. Bedankt voor al jullie reacties hier en via facebook!
  Degene die er met het shoptegoed vandoor gaat, is Miriam Goes!
  Laat je via het contactformulier even je persoonlijke gegevens achter? Dan kan ik via de mail contact met je opnemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s