Homedeco: app vol inspiratie

Ik geef het helemáál niet graag toe. Maar waarschijnlijk is het misschien wel een piepklein beetje waar. Dat ik verslaafd ben. Aan woon-blogs/sites/binnenkijkers en apps wel te verstaan. Mijn man betrapt me 100 keer per dag dat ik wéér op mijn telofoon zit te koekeloeren. Echt, het is helemaal niet nodig. Zelfs overbodig. Maar oh oh, wat leuk.. al die inspiratie die overal te vinden is!IMG_0880Mocht jij hier nou nét zo aan verslingerd zijn als ik, dan heb ik nog een leuke nieuwe inspiratiebron voor je!

Een tijdje terug werd ik namelijk benaderd door een redacteur van Homedeco: of ik hun nieuwe app wilde proberen. Na even kort op de website gespiekt te hebben, was ik natuurlijk al om.

Met deze app (zoek op ‘Homedeco’ in je App Store) kun je gemakkelijk zelf interieurfoto’s uploaden, maar natuurlijk ook die van anderen bekijken! Het leuke aan deze app vind ik dat het is ingedeeld per vertrek. Je kunt dus makkelijk bij anderen naar binnenspieken , specifiek bijvoorbeeld naar de eetkamer of werkplek – net wat jij interressant vind. Erg handig wanneer je zelf een bepaalde ruimte in huis wilt veranderen en eerst lekker inspiratie op wilt doen. Ohja, voorlopig is de app alleen te downloaden voor iPhone, maar mocht je hier niet over beschikken: via de website kun je ook ongeremd bij anderen binnenkijken!

IMG_4647

Kruip lekker met een kop thee en je mobiel op de bank vanavond en heel veel inspiratie gewenst!!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Homedeco, maar is uiteraard gewoon geschreven door mijzelf. Ook samenwerken? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier op de website. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s