Voor & Na – No2: de badkamer

Tadááá…..! 

Na maandenlang tegen een kale muur te hebben aangekeken, hebben we nu eindelijk een badmeubel! Mét functionerende kranen en waskommen. Ongelooflijk. Tandenpoetsen hoeft dus niet langer in de keuken, maar kan zowaar in de badkamer.

IMG_7510

En omdat het nogal een verandering was, deel ik deze metamorfose graag met jullie.

Oorspronkelijk was er eigenlijk helemaal geen sprake van een badkamer, maar van een wasbak op de overloop en een douche in de bijkeuken. Lekker logisch!

Desktop94

Wij wilden graag dat de badkamer boven zou zijn, dus hebben we één slaapkamer omgetoverd tot badkamer. Dat verschil is ongeveer het volgende:

Desktop92

Het rookkanaal is eruit gesloopt om meer ruimte te creëren; de stoffige vloerbedekking maakte plaats voor een betonnen vloer (met vloerverwarming!) en ook is er geen spoor meer te bekennen van het gezellige behangetje.

IMG_7511IMG_7516

Als uitgangspunt wilden we graag sobere, natuurlijke materialen gebruiken. Het ruwe hout geeft een robuuste uitstraling en het grijze beton en lichte kiezels zorgen voor een mooie neutrale look. Een look die tijdloos is, zodat we er voorlopig even mee vooruit kunnen!

Desktop95IMG_7530

Het heeft even op zich laten wachten, maar uiteindelijk zijn we super blij met het resultaat. Alleen al vanwege het feit dat je weer opbergruimte hebt, in plaats van alle handdoeken en shampoos die over de vloer zwierven.

IMG_7504

Leuk dat je weer meeleest, tot de volgende blog! ~Inge

PS. Heb je de metamorfose van de keuken gemist? Die vind je hier terug! En die van de gang vind je door hier te klikken. 

Advertenties

5 gedachtes over “Voor & Na – No2: de badkamer

  1. Ontzettend mooi zeg! Wij moeten de badkamer nog uitzoeken. Waarschijnlijk willen we beton ciré op de muren, en die keitjes op de vloer! Haha, net omgekeerd als bij jullie dus.. Bevalt de betonvloer?

  2. Pingback: Voor & Na – No3: De Bijkeuken | Inge Bruins - Interior Business

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s