GIVEAWAY: shoptegoed bij Pixers

Hoi leuke lezers,

het is weer tijd om iets weg te geven! Van Pixers mocht ik zélf namelijk iets moois uitzoeken voor aan de wand, maar het leuke is: ook JIJ kunt binnenkort gaan shoppen bij Pixers!

Zelf koos ik voor deze vlinder voor boven de piano. Ik wilde graag iets neutraals en tijdloos, omdat de piano zelf al aardig opvalt :)

Desktop73

Het materiaal is PVC, de prent komt daarop heel scherp naar voren en ik vind het wat strakker dan op canvas.

Maar de mogelijkheden bij Pixers zijn echt ein-de-loos. Van elke prent die je wilt graag zou willen, kun je ook nog kiezen hoe je deze uitgevoerd wilt hebben; op canvas, plexiglas, pvc of als muursticker.

Ik moet zeggen dat ik wel 100 items kon bedenken: urban fotobehang voor op de studeerkamer; een vrolijke flamigo als muursticker op de kinderkamer; zwart wit prenten voor op de overloop; etc.

IMG_7039

Laat me onder dit bericht of op facebook weten waar in jouw huis je nog wel iets moois voor aan de wand kunt gebruiken of wat je uit zou kiezen. Op maandag 21 september kies ik uit de volgers van ib één lucky winnaar uit die €20 shoptegoed van Pixers krijgt.

Ga gauw lekker speuren en ik ben heel benieuwd wat jij uit zou kiezen!~Inge

Advertenties

9 gedachtes over “GIVEAWAY: shoptegoed bij Pixers

  1. Mooi, hier zijn nog een aantal muren waar iets moois mag komen (op een kinderkamer, in de woonkamer, in de keuken, ook boven de piano, naast de speelgoedkast, …) Ik denk dat het een zware bestelling zal worden, als ik je give-away win!

  2. Pingback: Shop review : Sterk & sVeer | Inge Bruins - Interior Business

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s