Interieuradvies Rotterdamse woning

Zou jij het durven, zo’n knalgele fauteuil in je woonkamer? fy Afgelopen week heb ik weer een leuk interieurplan afgeleverd voor een stel uit Rotterdam. Ik maakte verschillende vloerplannen én verschillende voorstellen voor kleursfeer– en meubels in de nieuwe inrichting. Zij kozen echter voor een iets tijdlozer en neutraler kleurenschema. Namelijk een groen/grijs tint die mooi aansluit bij de lichte, witte woning en grijze vloer. Ik heb hem al vaker in kleurenschema’s gebruikt, en ook in ons eigen huis zal je hem tegenkomen: Early Dew van Flexa. early Verder heb ik naar aanleiding van de vloerplannen, aanzichten getekend hoe de indeling inclusief meubels er vervolgens uit zou komen te zien: jl Zoals te zien heeft de woning een open trap, waardoor je nét wat extra woonruimte in de kamer creëert. onder de trap kun je bijvoorbeeld planten of een klein lampje hangen, zodat toch de hoogte en het open karakter worden benadrukt. In het interieurplan zaten natuurlijk ook nog enkele sfeerborden en extra stylingtips. sfeer Benieuwd wat  i / b  voor jou kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op via het contactformulier! Fijn weekend! ~ Inge 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s