Vloerkleed met een verhaal

Een tijdje terug leerde ik het concept van Bolletjeskleed kennen. En omdat zij niet alleen unieke kleden maken, maar ik ook de manier waaróp dit gebeurt heel mooi vind- deel ik daar graag iets over!-Dot-vloerkleed-grijs-rechthoekig-vilt Bolletjeskleden bestaan uit –je raad het al : Bolletjes! 100% wollen bolletjes uit Nepal wel te verstaan. En het leuke is: je kunt zelf je kleed samen stellen! Via de site kun je laten weten welke vorm, formaat of kleur jou aanspreekt, zodat jouw kleed straks precies bij jouw interieur past.Bolletjes-tapijt-paars-Royal-woonkamer-Purple-rechthoekig Elk kleed wordt vervolgens met de hand gemaakt door vrouwen uit Nepal. Vrouwen die veelal ongeletterd zijn en dus weinig goede kansen hebben, kunnen op deze manier toch zelf geld voor hun gezin verdienen. Wanneer je het kleed thuis krijgt, staat er op het label wie deze heeft gemaakt. Via de site kun je het gezicht hierbij bekijken en deze vrouw bedanken. Een mooi én eerlijk concept. En dat is toch extra genieten van je zachte kleurige kleed!Desktop11

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Bolletjeskleed. Graag werk ik samen met merken of producten waar ik zelf enthousiast over ben of een warm hart toedraag. Ook samenwerken? Zie het contactformulier op de eerste pagina! #sponsored

Advertenties

5 gedachtes over “Vloerkleed met een verhaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s