Vanmariel

Hallo allemaal,

de koffer is weer uitgepakt, de was hangt te drogen, we zijn weer thuis. Het is ondertussen echt herfst geworden, hè? Aan de ene kant vind ik alle blaadjes op de grond wel feestelijk, maar aan de andere kant wordt ik er ook altijd een beetje sip van. Wat in elk geval leuk thuiskomen was, was dat ik een pakketje van Vanmariel aantrof op de deurmat. Ze stuurde me een setje kaarten met toepasselijke spreuken, mooie tape (daar kun je nooit genoeg van hebben!) en een handige kaartenhouder.

Desktop43

Uiteraard heb ik meteen een herfstig tafereeltje gemaakt met de seizoenskaart.Desktop44

In haar webshop verkoopt Mariël nog veel meer leuke items, variërend van zelfontworpen posters tot woordbanners en woonslingers. Zeker waard om eens een kijkje te nemen. Ze is pas net begonnen met haar eigen shop, maar het loopt al als een trein. In de gaten houden dus!

Bedankt voor je post Mariël!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s